ROGAINE EN CATALUÑA (19-11-2016)

Ni nos lo podiamos imaginar, a punto de finalizar el año, surge un rogaine por Barcelona y alli estara el Nordeste.

Cris, pilla el puente aereo sin dudarlo y se va a un rogaine a Cataluña, asi como si nada, el proximo sabado 19 se organiza el rogaine popular FARRADURA, tres horas de balizas y risas le esperan a Cristina como integrante del equipo: Nordestecatastur.

3 horas, 30 balizas, dos componentes en el equipo, esto tiene buena pinta. Suerte y a divertirse.

ROGAINE POPULAR DE LA FARRA-DURA

Aquest rogaine està dissenyat per ser una prova més de les que formen el raid multiaventura i a l’hora complir dos objectius més:
En primer lloc, permetre allargar la temporada a tots aquells corredors catalans que vulguin continuar practicant el seu esport en una prova de qualitat.
En segon lloc, oferir una prova propera a tots els corredors de muntanya de la zona que volen provar altres especialitats que ofereixen molta més llibertat que un simple recorregut ple de cintes.
TERRENY

La Serralada Litoral presenta un terreny magnífic per a la pràctica del rogaine. Es tracte de muntanyes de 500 metres a tocar de la mar, amb desnivells moderats. El substrat de sauló, entre els 80 i 500 metres d’altitud, està cobert en la seva majoria per bosc amb pinedes de pi pinyer i d’alzina en general de bona penetrabilitat. Té una extensíssima xarxa de camins i corriols i multitud de detalls que senyalen la presència humana des de temps immemorials; poblats ibèrics, coves, monuments, casalots i finques abandonades, castells, ermites, murs, mines, etc. Tota la Serralada es troba esquitxada de grans blocs de granit que proliferen en algunes zones de bosc donant un aspecte de laberint, en elles l’escalada en bloc ha trobat un autèntic paradís.
Mas info: FARRADURA

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *